perjantai 12. maaliskuuta 2021


Vaalikuvat by Mikko Ovaska

Toista kertaa ehdolla Tampereella! Nyt meni mutkikkaaksi - ehdokaslistat jätettiin kyllä 9.3.2021, mutta viikonloppuna vaalit siirrettiin - uusi vaalipäivä on sunnuntai 13.6.2021.

Ennakkoäänestyspäivät  26.5. - 8.6.2021, siis kaksi viikkoa, mutta ulkomailla vain 2. - 5.6.2021.

Somevaalit tulossa!💙💙💙

Vaalikausien välillä olen toiminut Pirkan kokoomusnaisten hallituksessa sihteerin roolissa sekä Pirkanmaan Kokoomusnaisten piirin hallituksessa. En edennyt vielä valtuustoon varapaikoillekaan asti, mutta sain pestin Tampereen kaupungin tarkastuslautakunnan varajäseneksi, ja pari kautta ehdin olla Kokoomuksen Tampereen aluejärjestön hallituksessa. 

Lähettelen aina välillä MP-kirjoituksia Aamulehteen ja/tai Tamperelaiseen, viimeisimpänä kummassakin julkaistiin kannanottoni kotitalousvähennykseen.

"Välivuodet" opiskelin myös kolmannen tutkinnon, elintarviketieteiden maisterin paperit ETM sain joulukuussa 2020. Monet juhlat viime vuodelta siirtyvät koronan jälkeiseen aikaan...🙏 Ensimmäinen tutkintoni on farmaseutin tutkinto, ja sen jälkeen opiskelin myös kauppatietieden maisteriksi KTM. Ja (etä)töissä edelleen Tampereen ammattikorkeakoulussa liiketalouden lehtorina.

Kiitos koronan (?) on ollut pakko harventaa ja lopettaa kuntosalilla ryhmäliikunnassa käynti (suosikkini BodyPump!💙) ja niinpä ostin outlet-myynnistä tammikuussa karvapohjasukset! Jos joku olisi jouluna vielä ennustanut, että meikäläinen innostuu hiihtämisestä, niin en olisi uskonut! #hiihtokupla 💙 Pistin jopa alkeellisen onnetonta hiihtotaitoani esittelevän videon urheilutelkkaan, ja jopa sainkin Sami Jauhojärveltä ja Kalle Lassilalta hyvät vinkit - ja onhan taito tässä vähän kehittynytkin! Hienot on ollut hiihtokelit Tampereen seudulla ja ladut pidetty hyvässä kunnossa niin Pirkkalan kuin Ylöjärvenkin puolella. Etätöitä ei jaksaisikaan ilman ulkoliikuntaa, ja hiihto on kyllä kivempaa kuin kävely tai 'juoksulenkkeily'. Herättelen tällä kirjoituksella politiikkablogini henkiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti